Minőségbiztosítás

A Fém-Vill-Ép Tech Kft. minőségpolitikája

Társaságunk, szolgáltatásunk kiváló minőségével folyamatosan meg kíván  felelni a partnerei tágabb értelemben a piaci környezete minőségi igényeinek.
A Fém-Vill-Ép Tech Kft. alapvető célkitűzése, hogy tevékenységét eredményesen nyereségorientáltan, a megrendelő bizalmának megtartásaival úgy végezze, hogy az állandó piaci jelenlét fenntartása mellett, a konkurens vállalkozások potenciális versenytársaként legyen jelen a piacon.

A siker érdekében Társaságunk a megrendelők és a piaci környezet elvárásait, várható irányzatait elemezve meghatározza működésének alapelveit.

    • Vevő centrikusság, vagyis a megrendelő igényeinek mindenekelőtti kielégítése. Ennek érdekében társaságunk vezetősége és valamennyi dolgozója elhivatott a minőségi munkavégzés iránt, munkáját felelőséggel, a legjobb tudása szerint végzi el.
    • Partnereinkkel való korrekt, hosszú távú együttműködés, valamint  kapcsolataink szilárdítása érdekében, munkáinkat állandó minőségben,  valamint határidőre teljesítjük
    • Átlagon felüli minőségű szolgáltatás nyújtása megrendelőink részére, a  szolgáltatásunkkal szembeni elégedettség növelése érdekében.
    • Fejlődés biztosítása, az átlagot felülmúló szerszámozottságunk és rugalmasságunk nyújtotta adottságok, valamint a piaci lehetőségek kihasználásával és a versenyképesség megtartásával.
  • A fenti megfontolások teljesítése érdekében építettünk ki és fejlesztjük  tovább azMSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelően kialakított  minőségirányítási rendszerünket.

Letöltés PDF-ben:
ISO 9001 tanúsítvány
ISO 3834-2 Új tanusítvány
ISO 1090 Új tanúsítvány

l_certop_head

ujmagyarorszagl_certop_headiso_9001_kicsi-150x150